Žiť zdravšie znamená žiť lepšie.

Aké doplnky výživy užívať pri cvičení?


Pohyb by mal byť pravidelnou súčasťou životného štýlu moderného človeka. Pohyb je však zdraviu prospešný len vtedy, ak je pre telo zabezpečená primeraná výživa bohatá na antioxidanty. Tie sú potrebné na udržanie dobrej kondície, zdravej pohybovej sústavy a silnej imunity.

Ako zabezpečiť pravidelný prísun živín

Treba si uvedomiť, že pri pohybe spotrebúva naše telo viac antioxidantov ako v kľude a len ťažko sa dá dosiahnuť ich pravidelný prísun v dennom jedálničku. Situáciu pomôže vyriešiť pravidelné užívanie výživových doplnkov IMMUNE CARE a FLEX CARE.

IMMUNE CARE poskytuje telu 150 aktívnych látok, kde sú zastúpené vitamíny, minerály a 72 stopových prvkov, ktoré sú posilnené aminokyselinami z kolagénu, a unikátnou zmesou výťažkov z rastlín, kde dominantnú úlohu zohráva kórejský ženšen. 

Čo na posilnenie kĺbov

Pohybovú sústavu, najmä kĺby, ktoré patria k najviac zaťaženej časti tela pri športe, pomáha posilniť komplex účinných látok vo výživovom doplnku FLEX CARE. Okrem vitamínov obsahuje kyselinu hyalurónovú, rastlinnú posilňujúcu zložku a najmä patentovanú zmes na výživu kĺbov, ktorá obsahuje štrukturálne zložky chrupavky (MSM, glukozamín, chondroitín), kolagén a L-karnitín.

Sila synergie

Synergické pôsobenie jednotlivých zložiek v oboch komplexoch, ako aj synergia medzi oboma výživovými doplnkami dáva predpoklad, že kombinácia týchto dvoch produktov bude samozrejmým doplnkom stravy aktívnych žien i mužov.