Žiť zdravšie znamená žiť lepšie.

PREDVIANOČNÉ OBDOBIE BEZ STRESU A S DOSTATKOM ENERGIE?

ZABEZPEČIŤ TO DOKÁŽE KOMBINÁCIA PRODUKTOV ENERGY BOOST A MORINGA RHODIOLA A ASHWAGHANDA!


Po roku sú tu zasa sviatky pokoja, Vianoce… Rodina by mala byť pohromade a všetci by mali po celom roku zaslúžene odpočívať. Nie vždy sa nám to ale podarí, pretože adventné obdobie je pre väčšinu z nás uponáhľané a plné zhonu. Snažíme sa upratať celý byt, ako keby celý rok nevidel prachovku, napiecť hromadu koláčikov a pritom premýšľame, koľko zase cez sviatky priberieme, ako nakúpiť hromadu darčekov a sme na pochybách, či je to dosť a či sa dotyčným darčekmi zavďačíme. Popritom chodíme do práce a potom často pociťujeme nedostatok energie a celkové vyčerpanie organizmu.

Pokiaľ sa v tomto predvianočnom období nechcete úplne vyčerpať a tešíte sa na Vianoce prežité v pokoji, mali by ste sa o seba postarať, a to nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stránke. Doprajte si preto príliv energie sprevádzaný upokojením organizmu a minimalizáciou stresu. Zaistí vám to kombinácia produktov ENERGY BOOST a MORINGA RHODIOLA ASHWAGHANDA. A ako to dokáže?


  1. Dodá vám kofeín z lístkov zeleného čaju a zelených kávových zŕn. Účinok kofeínu navyše posilní kórejský ženšen. Týmto znížite pocit únavy, pretože kofeín v tele blokuje látku zodpovednú za ospalosť.
  2. Zmetabolizovaním kyseliny jablčnej získa telo priamy zdroj energie pre celý organizmus, aminokyseliny L-glutamín a L-taurín potom pomôžu získať energiu svalom.
  3. Vďaka L-karnitínu pomôže zmobilizovať tukové zásoby a premeniť ich na energiu pomocou koenzýmu Q10.
  4. Spoluprácou vitamínov (B3, B5, B6, B12, C a E) a minerálov (horčík a draslík) zaistí správne fungovanie enzýmov pre všetky vyššie spomenuté procesy.
  5. Pomôže adaptovať sa na stres vďaka Ashwaghadne, kórejskému ženšenu a Rhodiole. Tým navodí relaxáciu organizmu a zvýši chuť do práce.
  6. Negatívny vplyv stresu na naše bunky potom zminimalizujú antioxidanty Moringa alebo Ginkgo biloba.

Tieto dva produkty sa dokonale dopĺňajú a zaistia vám zvládnutie predvianočného stresu, dodajú vám energiu do práce, doprajú pokojný spánok a pomôžu vám uvoľniť sa a oddychovať. Vianoce sa tak znovu stanú sviatkami pokoja, čo ocení celá vaša rodina. Jednotlivé látky, obsiahnuté v produktoch, majú aj ďalšie blahodarné účinky na organizmus a podporia tak vaše zdravie.